Lomakkeita

Lomakkeet on tehty EHJÄ ry:n VATUKE-projektissa (2009). Lomakkeet ovat vapaassa käytössä ja niitä voi muokata halutessaan.

Tukihenkilöhaastattelu
Stödpersonsintervju

Tukihenkilösopimus
Stödpersonsavtal

Tukihenkilöraportti
Stödpersonsrapport


Opinnäytetöitä tukihenkilö- ja tukiperhetoiminnasta

“Mikä saa miehen lähtemään lastensuojelun tukihenkilöksi?” Tutkimus Helsingin kaupungin lastensuojelun tukihenkilötoiminnasta. Riku Rasilainen & Olli Salo. 2017. Diakonia-ammattikorkeakoulu

”Vähän niin ku se päivä kesällä, kun mennään Lintsille: kaikki oottaa sitä.” Neljän aikuisen syvähaastattelu. Kokemuksia lastensuojelun tukihenkilötoiminnasta. Piia Vanhatalo. 2017. Metropolia Ammattikorkeakoulu

Vapaaehtoisten tukihenkilöiden kokemuksia tukihenkilötoiminnasta - ”Mahdollisuus olla jollekin tärkeä aikuinen” Sanna Salmivirta. 2016. Tampereen yliopisto

Tutkimus lastensuojelun tukihenkilötoiminnan muutoksista – Relationaalinen näkökulma. Johanna Moilanen. 2015. Jyväskylän yliopisto

LASTENSUOJELUN TUKIHENKILÖTOIMINNAN KÄYTÄNTÖÄ JA KEHITTÄMISMAHDOLLISUUKSIA. Laura Meriruoho. 2008. Satakunnan ammattikorkeakoulu.

LASTENSUOJELUN TUKIHENKILÖTOIMINNAN MERKITYS TUETTAVAN LAPSEN HYVINVOINNILLE. Leena Aaltonen. 2010. Tampereen ammattikorkeakoulu.

"mun mielestä kaikilla pitäisi olla mahdollisuus saada tukihenkilö". LASTEN KOKEMUKSIA TUKIHENKILÖTOIMINNASTA SATUKE–HANKKEESSA. Ritva Rantanen. 2011. Satakunnan ammattikorkeakoulu.

PARAS KEINO TUNTEA ILOA ON TUOTTAA SITÄ JOLLEKIN TOISELLE. Lasten ja nuorten tukihenkilöiden motiivit ja jaksaminen. Sisko Hämäläinen. 2009. Mikkelin ammattikorkeakoulu.

TUKIHENKILÖT LASTEN SUOJELIJOINA. Kuntien lastensuojelun sosiaalityön palveluista ja tarpeista. Terhi Peltoniemi. 2012. Diakonia-ammattikorkeakoulu.

Tukihenkilö- ja tukiperhetoiminnan merkitys - tukijoiden ja tuettavien kokemuksia tukisuhteista. Mirka Ruokonen. 2013. Laurea-ammattikorkeakoulu.

TUKIHENKILÖ PERHEEN ARJEN TUKIJANA JA MUKANA LAPSEN KASVUSSA SEKÄ KEHITYKSESSÄ. Kokemuksia Vaasan lastensuojelun ukihenkilötoiminnasta. Katja Kainulainen & Piritta Lähdetkorpi. 2013. Vaasan ammattikorkeakoulu.

"TÄRKEÄ LASTENSUOJELUN TUKIMUOTO, JOTA EI VOI HOITAA TOISELLA KÄDELLÄ" Jyväskyläläisten lastensuojelun sosiaalityöntekijöiden näkemyksiä tukiperhetoiminnasta. Minna Matilainen. 2008. Jyväskylän yliopisto.

Vapaaehtoistyöntekijän sitoutuminen lastensuojelun tukihenkilötoiminnassa. Emmi Utti. 2009. Helsingin yliopisto.